Tarun kanit

Tarun puutarha & lemmikit yrityksen yhteydessä Peltolan tilalla saat myös tavata näitä reippaita, kesyjä ja kilttejä kaneja, jotka ovat samalla perheemme lemmikkejä. Niitä saa silitellä ja sylitellä luvan kanssa :)

Tälle sivulle voin kirjoitella satunnaisesti kanilaumamme kuulumisia, laittaa kuvia yms mitä milloinkin mieleen juolahtaa... Edellisten vuosien kuulumiset löytyvät ko. vuosien alasivuilta

Kasvattelen yleensä jonkusen kani poikueen vuodessa. ( N. 20v. yhtäjaksoinen käytännön kanikokemus aikuisiällä, eka poikue syntynyt -97 ja kanitonta vuotta ei väliin ole mahtunut ) Mahd. poikueet ovat huolella suunniteltuja ja hoidettuja, vaikka risteytyksiä ovatkin. Itselläni on selvät tavoitteet ja tiukat kriteerit kanien suhteen. Tarkan selostuksen tavoitteistani ja hoito-ohjeita löydät myös alasivuilta.

Poikueista l
öydät tiedot kuvineen vuosien mukaisesti ko alasivuilta.

 

14.2.-18

Hyvää ystävänpäivää, myös kaikille eläinystäville <3 <3 <3

Kuvat ja tekstit on jäänyt pitkälti laittamatta nettiin, kun on ollut niin paljon käytännön hommia... mm. viime kesänä ja syksynä muutto uuteen kotiin kaikkine eläimineen ja puutarhoineen.

Jokatapauksessa pitkäkorvatkin kuuluvat edelleen perheeseen ja niillä on nykyisin hulppeat tilat mm. tilava talvikanila navetalla, joista ehkä saan joskus laitettua kuviakin. Vuoden ensimmäiset poikueetkin ovat syntyneet, tosin hirmu pieniä lukumääräisesti, olikohan ajankohta hormonaalisesti liian aikainen vai mikä mätti? No niistä löytyy tiedot ja kuvat tuttuun tapaan poikueet -18 -sivulta ja alustavia varauksia otetaan vastaan

 

2 / -17

Vuoden ensimmäiset kanipoikueet ovat syntyneet: Ensin Liljalle 5 pientä ja hiukan perässä Lillille 2 pikkuista. Kaikki isät ja emät ensikertalaisia, joten katsotaan jännityksellä mitä näistä kasvaa...Tiedot poikasista tulevat taas "poikueet -17" -alasivulle. Maaliskuulle odotellaan sitten seuraavia poikueita ;)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

SimpleSite.com
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.08 | 15:44

Ensin katsomme mitä pidämme itse, sitten varausjärjestyksessä. Nyt on pari jonossa etusijalla. Poikueita on meillä keväällä ja voi olla jokunen lisäksi syksyllä

...
03.08 | 15:27

Onko joku jono tai miten kodit menee? Kuinka usein poikasia tulee? :D

...
03.08 | 14:55

Hei. Meillä syntyi toissapäivänä yksi poikue ja lähipäivinä odotellaan lisää :) Laitan kuvat ja tiedot tänne kun hiukan näkee mitä tuli.

...
02.08 | 23:22

Onkos teillä koska tulossa seuraavia kanipoikueita/myynti poikasia? :)

...
Tykkäät tästä sivusta