Tarun kanit

Tarun puutarha & lemmikit yrityksen yhteydessä Peltolan tilalla saat myös tavata näitä reippaita, kesyjä ja kilttejä kaneja, jotka ovat samalla perheemme lemmikkejä. Niitä saa silitellä ja sylitellä luvan kanssa :)

Tälle sivulle voin kirjoitella satunnaisesti kanilaumamme kuulumisia, laittaa kuvia yms mitä milloinkin mieleen juolahtaa... Edellisten vuosien kuulumiset löytyvät ko. vuosien alasivuilta

Kasvattelen myös jonkusen kani poikueen vuodessa. ( Yli 20v. yhtäjaksoinen käytännön kanikokemus aikuisiällä, eka poikue syntynyt -97 ja kanitonta vuotta ei väliin ole mahtunut )  Poikueet ovat huolella suunniteltuja ja hoidettuja, vaikka risteytyksiä ovatkin. Itselläni on selvät tavoitteet ja tiukat kriteerit kanien suhteen. Tarkan selostuksen tavoitteistani ja hoito-ohjeita löydät myös alasivuilta.

Poikueista l
öydät tiedot kuvineen vuosien mukaisesti ko alasivuilta.

 

11 / -19

Touhua ja tohinaa on paljon ja ei kannata huolestua jos tänne nettiin ei tule kirjoiteltua paljoa kuulumisia. Poikueita syntyy jokatapauksessa vuosittain useampia, yleensä enemmän keväällä, että syksyisin myös jokunen. Poikueiden kuvat ja tiedot löytyvät aina vuosittain omilta alasivuiltaan. Minullahan on aina poikueiden suhteen omat tavoitteet etusijalla ja yritän saada itsellemme aina tietynlaista lauman jatketta, mutta koska tiukoin kriteerein halutunlaisia väri-karvanlaatu-ja sukupuoli yhdistelmiä ei niinvain aina synny, tulee muillekin tarjolle eläimiä aina ohessa ja kivoja ja pidettyjä ovat olleet muidenkin mielestä :) 

 

14.2.-18

Hyvää ystävänpäivää, myös kaikille eläinystäville <3 <3 <3

Kuvat ja tekstit on jäänyt pitkälti laittamatta nettiin, kun on ollut niin paljon käytännön hommia... mm. viime kesänä ja syksynä muutto uuteen kotiin kaikkine eläimineen ja puutarhoineen.

Jokatapauksessa pitkäkorvatkin kuuluvat edelleen perheeseen ja niillä on nykyisin hulppeat tilat mm. tilava talvikanila navetalla, joista ehkä saan joskus laitettua kuviakin. Vuoden ensimmäiset poikueetkin ovat syntyneet, tosin hirmu pieniä lukumääräisesti, olikohan ajankohta hormonaalisesti liian aikainen vai mikä mätti? No niistä löytyy tiedot ja kuvat tuttuun tapaan poikueet -18 -sivulta ja alustavia varauksia otetaan vastaan

 

2 / -17

Vuoden ensimmäiset kanipoikueet ovat syntyneet: Ensin Liljalle 5 pientä ja hiukan perässä Lillille 2 pikkuista. Kaikki isät ja emät ensikertalaisia, joten katsotaan jännityksellä mitä näistä kasvaa...Tiedot poikasista tulevat taas "poikueet -17" -alasivulle. Maaliskuulle odotellaan sitten seuraavia poikueita ;)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

SimpleSite.com
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

16.01 | 11:09

Hei, onko I-I poikueesta synt. 5.11.-20 vielä poikagerbiilejä värejä black ja burmese pied jäljellä?

...
23.12 | 21:50

Kaikki ovat risteytyksiä. Yksi harjaksellinen naaraspoikanen on vielä, väriltään luonnonharmaa perhonen.

...
22.12 | 21:48

Onko leijonanharjaskanin naaraspoikasia vielä jäljellä?

...
21.11 | 16:23

Onko poikueista jäljellä ketään?

...
Tykkäät tästä sivusta