Tarun puutarha & lemmikit

Kuivamuonia, säilykkeitä...

ANIMONDA  Carny / vom Feinsten / Rafine erilaisia laadukkaita ja lihaisia märkäruokia (täyslihasäilyke, patee ja lihaa kastikkeessa) -kysynnän vuoksi pääasiassa kissojen valikoimaa 

APPLAWS tuotteissa ei ole lainkaan viljoja vaan niiden reseptit perustuvat lihaan. Etenkin kuivamuonia kissoille hyvä valikoima ja edullisin hinnoin ;)


EUKANUBA -takuulla laadukas monipuolinen sarja koirille periaatteella:
Koira on lihansyöjä !  Esim. Adult ruuassa kuivattua kanan/kalkkunanlihaa väh.24%, mikä vastaa huimaa määrää tuoretta lihaa (tuore liha sisältää runsaasti vettä ja lihapitoisuuden vertailussa on se otettava huomioon...)
Kasvattajille on oma huippuhyvä breeders club, katso: http://www.severa.net/

Myös kissojen EUKANUBA -ruokia on silloin tällöin valikoimassani ja niitä saa tilauksesta

IAMS CAT  kissoille hyvät peruslaadukkaat täysravinnot. Pärjänneet puolueettomissa laatu ja ravintoainetesteissä erinomaisesti.  Kissojen Iams ruuista kasvattajille oma kerho, katso: www.severa.net  Myös koirien IAMS DOG sarja saatavana tilauksesta.
   

PRO Formance -koiran kuivamuonia saatavissa kysynnän mukaan.  -hiukan erilainen resepti kuin monissa muissa; eivät sisällä lainkaan vehnää, maissia tai soijaa, eikä myöskään ed.mainituista johdettuja valkuaisenlisääjiä eli gluteeneja :) Koko sarja pohjautuu kanaan / lampaaseen, sekä loheen ja kokojyvä riisiin, durraan yms. sisältäen myös omega-rasvahapot oikeassa suhteessa, sekä ruuansulatuskanavan, luuston ja nivelten hyvinvoinnin tukijat. 
Sarja on saanut asiakkailta hyvää palautetta ja korvannut vuosia aiemmin valikoimassani olleen NUTTRA NUGGET -sarjan 
 
 
 

 
Periaate ruokien suhteen: Suosittelen vain sellaisia, joihin itse luotan ja kelpuutan myös omille eläimilleni !
Vaatimukset koiriemme ravinnon suhteen ovat korkeat, koska ovat käyttökoiria ja niiden hyvinvointi ja jaksaminen työssä on tärkeää.

Herkkuja ja lisäravinteita...

    -Paljon erilaisia luonnonmukaisia kuivattuja herkkuja; Rapeiden tuoreiden kotimaisten possunkorvien lisäksi luita, rustoja, häntiä, kauloja, suteja, sisäelimiä ja paljon muuta


-Monenlaisia puruluita, muruluita, hampaidenhoito "luita" ym...

-Lihaisia puolikosteita herkkuja tikkuina ja muina...

-Keksejä, pikkuherkkuja, koulutusnameja

-Luonnollisia lisäravinteita; merilevää, lohiöljyä... 

Pakasteita

 HUOM ! Pakasteiden myynti on tällä hetkellä jäissä. Ajan kanssa katsotaan miten tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä pakasteita ei ole ja mahdollinen uusi tilaus edellyttäisi reilua määrää ennakkotilauksia...

Monipuolinen valikoima Barf- pakasteita:
 
Runsas valikoima Suomalaisia raakaliha ja luupakasteita koirille ja kissoille,
 
 
  

             

Tarvikkeita, leluja...

Monipuolinen valikoima varusteita, tarvikkeita ja leluja koirille ja kissoille

Runsaasti käytännössä omakohtaisesti hyviksi testattuja koiravarusteita. Omavalmisteiset takuulla laadukkaat nahkavarusteet, myös yksilöllisesti toteutettuna ;)


Myös moniin harrastuksiin ja erityistarpeisiin välineitä ja varusteita on valikoimassa ja aina kannattaa kysyä, jos etsimääsi ei näy.  esim. uudentyyppinen koirallekin mukava ja oikeasti tehokas Easy walk vedonestovaljas tai käytännöllisiä ja toimivia, sekä kestäviä vermeitä vetohommiin.  
Tarvittaessa erikoisempien värkkien valmistus tai tilauskin on mahdollista...
(jos sellaisia vain on saatavilla tai mahdollista tehdä)

Suojaavia ja lämmittäviä varusteita laidasta laitaan; takeista ja haalareista töppösiin... Paljon eri kokoja ja malleja, sekä erilaisille kukkaroille sopivin aina edullisin hinnoin (TopCanis, Hurtta, Trixie ym.)

Sovitus ja tarvittaessa käyttöopastus kuuluu hyvään palveluun :)

Monipuolinen valikoima päivittäis ja muuta tarpeistoa: Mm. keraamisia, teräksisiä ym.kuppeja, monentyyppisiä harjoja ja kampoja, shamppoita ja hoitotuotteita, sekä pillejä, naksuttimia ja muita koulutustarvikkeita
   

Ja tietysti valtvasti erilaisia leluja :)

PS. Saatavissa myös treeniriistaa (pakastettuna) metsästyskoirille... (kaneja, lintuja, peuransorkkia jne...) Kysy ! 

Kissoille hiekkaa...

-EVER CLEAN - Erittäin suosittu, hyvin hajuja sitova ja tiiviitä paakkuja muodostava kissanhiekka sarja, jossa paljon erilaisia vaihtoehtoja. http://www.severa.net/   -bonuskortilla joka 5:s veloituksetta !

-MONSTER  - Hiukan edullisempi laadukas paakkuuntuva mikrohiekka  -Bonuskortilla joka 5:s veloituksetta !


Muitakin merkkejä voi olla välillä tarjolla...

Ajattelun aihetta...

VINKIKSI... ja ajattelunaihetta:

Hankkiessasi eläin ym.tuotteita kannattaa tarkastella hintoja, kuin myös laatua huolella... Erikoisliike ei tarkoita erikoiskallista, vaan paremminkin erikoisosaamista ja palvelua. Esim tavarataloissa tai marketeissa voivat vastaavat tuotteet esim. koirien puruluut tai kanipelletit olla yllättävän korkeissa hinnoissa, eikä niiden suhteen välttämättä osata neuvoa.

Muista! Laatu maksaa aina jonkun verran enemmän ja halpuudelle on yleensä yksinkertainen selitys. Vertaile myös ravintojen raaka-aineita; 'liha maksaa aina enemmän kuin jatkekorvikkeet' vrt.> "kokolihaleikkele palvelevassa lihatiskissä - lauantaimakkara itsepalveluhyllyssä" Myös markkinointi maksaa ja sen kustannukset on yleensä sisällytetty tuotteiden hintaan, joskus jopa laadun kustannuksella.

Ylläpitokustannukset eivät laadukkaalla ravinnolla välttämättä edes nouse, vaan voi käydä päinvastoin, kun annoskoko pienenee paremman sulavuuden vuoksi ja samalla koko eläimen hyvinvointi paranee ja säästöä voi tulla vaikkapa terveydenhoitokustannuksissa.

Taru

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

SimpleSite.com
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Taru | Vastaa 21.03.2012 14.41

Moi! Kissan kala-kalkkuna ateriassa ei ole suolaa, muissa on. Myyn nyt kaikki kissan ateria pötköt pakastimesta pois 1,-/kpl Applaws ruokaa ei minulla ole.

Piia | Vastaa 16.03.2012 12.41

Moikka! Onko noissa kaikissa kissan barf-aterioissa suolaa? Löytyykö sinulta applaws-kissan kuivaruokaa? Entäpä löytyykö akvaariopuolelta mp-akvaarioita?

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.05 | 21:50

Laitan viestin sulle suoraan...

...
17.05 | 13:22

Onko valkoinen poika vapaana vielä?

...
16.05 | 17:47

Iik!!! 😍Ihana ❤️👍

...
16.05 | 12:26

Nyt olis kuva niistä ja sun pupu makaa päällä keltainen nassu ja raitoja selässä :)

...
Tykkäät tästä sivusta