Kanipoikueet 2019

Poikueista löydät tiedot kuvineen alta.  

Poikasen hinta on normaalisti 35 - 50 euroa / kpl (turkin ja värityksen mukaan), varausmaksu on 10 euroa, joka vähennetään lopullisesta hinnasta.  -Hinta sisältää aina pussin tuttua ruokaa ja mahd.muutakin alkuajan evästä, sekä epäviralliset "paperit", joissa tietoja ko.kanin lisäksi poikueesta ja suvusta, sekä tarvittaessa kattavat hoito- ym ohjeet. Kaikki poikueet ovat huolella suunniteltuja ja hoidettuja. Itselläni on kaikkien poikueiden ja vanhempien suhteen tiukat kriteerini ja selkeät tavoitteet. Perusoletuksena minulla on että poikaset ovat kaikinpuolin ok, eli vailla purenta- tms vikoja, jos havaitsen jossakin yksilössä huomauttamista mainitsen asiasta aina ja pikkuvirheetkin otan huomioon hinnassa (vakavampia virheitä en tyrkkää kenenkään kiusaksi).

 

Poikaset tottuvat tietysti runsaaseen käsittelyyn niin lapsien kuin aikuisten, monenlaiseen melskeeseen, usein myös autoiluun, vieraisiinkin paikkoihin ja ihmisiin ja näkevät koiria ja kissoja eli sopivat mainiosti lapsiperheisiinkin. Poikasten kynsiä on leikelty, niitä on käännelty ja tarkasteltu joka suunnasta. Myös ruokia ovat saaneet maistella laidasta laitaan ja ovat saaneet aina imeä emoa tarpeeksi pitkään ja kasvaa isossa laumassa eli ovat vahvamahaisia ja sosiaalisia.

 

Kasvattaja: Taru Lamminen, Pusula     Mail: taru@puutarha-lemmikit.net

Poikue 1 / -19

Leijonaharjas/-luppa-tyyppisiä risteytyskanin poikasia              Od.koko aikuisena: noin 2 kg

Synt. 26.02.2019   -Poikueeseen syntyi: 4 poikasta, joista hengissä  uros ja  naaras

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Kaikille tulee harjas. Uros:

Isä: Sasu

Pienehkö, pystykorvainen risteytys. Väriltään tumma ruskeasoopeli, Mm-harjas. Utelias ja kiltti. Kooltaan n.1,8kg

Isänisä: Raita-Roope  -Leijonaluppa-risteytys, tuuhea MM-harjas ja vartalokarvakin pidempää, Väriltään luonnon sinisiamsoopeli-japanilainen, n.2,2kg. Erikoisen utelias, superkesy, rohkea, luonteeltaan jopa koiramainen ihmisrakas tapaus... Tykkäsi rötköttää niin sylissä kuin lattiallakin selällään mahastaan rapsuteltavana.       

Isänemä:  Pilkku-Liisa  -Risteytyskani, musta perhonen, Mm-harjas, kooltaan ja malliltaan kääpiö/hermeliini-tyyppiä, paino n. 1,6kg, Luonteeltaan ei kovin seurallinen ihmisiä kohtaan, eikä oikeastaan sylikani, mutta antoi tehdä hoitotoimet yms kuitenkin nätisti, kanien kesken sosiaalinen ja toimeentuleva.

Emä: Pehmo-Paula

Leijonaluppa-tyyppinen risteytys. Väriltään ruskeasoopeli perhonen, MM-harjas ja kokonaan melko pitkäkarvainen. Kiltti ja hyvin muiden kanien kanssa toimeentuleva.

Emänisä: Aksu  -Luppakorvainen harjaksellinen risteytys. Väriltään musta otter, Mm-harjas. Luonteeltaan kiltti, mutta topakka

Emänemä: Peppi–Pitkäkorva -Luppakorvainen Mm-harjaksellinen risteytys. Väriltään ruskeasoopeli perhonen, Tosi kiltti.

 

Poikue 2 / -19

Leijonaluppa-tyyppisiä risteytyskanin poikasia              Od.koko aikuisena: noin 2 kg

Synt. 27.02.2019   -Poikueeseen syntyi: 2 poikasta, joista 1 uros ja 1 naaras

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Kaikille tulee Mm-harjas ja luppakorvat. Uros: kelta-musta perhonen, naaras: Kelta-musta japanilainen  

Isä: Villa-Veikko

Puoliluppakorvainen harjaksellinen risteytys. Väriltään siamsoopeli-japanilainen perhonen, MM-harjas, turkki kauttaaltaan lyhyehkö, mutta tiheä. Utelias, kiltti ja touhukas poju. Kooltaan vajaa 2kg.

Isänisä: "Sasu". Pienehkö, pystykorvainen risteytys. Väriltään tumma ruskeasoopeli, Mm-harjas. Utelias, kiltti ja sopivasti vilkkauttakin omaava poju. Sylissä osaa ottaa rennosti, kuten isänsäkin. Kooltaan n.1,8kg.

Isänemä: Siiri / Sievä-Siiri. Risteytyskani, Leijonaluppa-risteytys, harjas, ropellikorvat, väriltään kelta-musta (japanilainen) perhonen eli reininscheck. Todella kiltti ja sosiaalinen, joka tilanteessa. Sopivassa suhteessa leppoisuutta ja vauhdikkuutta. Kooltaan n.2,1kg.

Emä: Lilja

Kääpiöluppa-tyyppinen risteytys. Väriltään luonnonkeltainen,

4.3. Vas 1-poikue ja oik. 2-poikue

Poikue 3 / -19

Leijona/kääpiöluppa-tyyppisiä risteytyskanin poikasia              Od.koko aikuisena: noin 2 kg

Synt. 04.03.2019   -Poikueeseen syntyi: 7 poikasta, joista  uros ja  naaras

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Kaikille tulee luppakorvat. Uros:  naaras:   

Isä: ”Touho”

Luppakorvainen risteytys. Väriltään ruskeasoopeli, Utelias, kiltti ja touhukas nuorukainen. Kooltaan reilusti vajaa 2kg.

Isänisä: Alex. - Pienikokoinen, pystykorvainen risteytys. Väriltään sininen, Mm-harjas.  Kiltti  poju.

Isänemä:  Peppi–Pitkäkorva -Luppakorvainen Mm-harjaksellinen risteytys. Väriltään ruskeasoopeli perhonen, Tosi kiltti.

 Emä: Reipas-Riitta

Leijonaluppa-tyyppinen risteytys, Mm-harjas. Väriltään kelta-musta perhonen. Luonne hiukan topakka, mutta kiltti ja sosiaalinen kuitenkin. Kooltaan reilu 2kg

Emänisä: Villa-Veikko -Puoliluppakorvainen harjaksellinen risteytys. Väriltään siamsoopeli-japanilainen perhonen, MM-harjas, turkki kauttaaltaan lyhyehkö, mutta tiheä. Utelias, kiltti ja touhukas poju. Kooltaan vajaa 2kg.

Emänemä: Lilja -Kääpiöluppa-tyyppinen risteytys. Väriltään luonnonkeltainen,

12.3. 3-poikue

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

SimpleSite.com
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

06.11 | 13:26

Vähäsen löytyy tällä hetkellä. Platyja ois sitten reilummin ;)

...
15.10 | 23:42

Oisko sulla miekkapyrstöjä ?

...
04.05 | 19:33

Hei Taru, lähettäisitkö taas lammikkokalojen ruokaa satasen edestä?
Löytyykö vanhat tiedot vielä arkistosta?

Terkuin Aija ja Jouko Lento

...
27.02 | 09:54

Hei. Kyllä niitä jonkun verran mahtuu eli kunhan on alle sata, niin otan...

...
Tykkäät tästä sivusta