Gerbiilit ja poikueet 2020 -

Uusi sivu alkaen v. 2020 eteenpäin. Vanhemmat jutut ja kuvat löydät alasivulta

Tälle sivulle kirjoittelen satunnaisesti gerbiiliemme kuulumisia yms mitä milloinkin mieleen juolahtaa... Gerbiilien on tarkoitus saada myös poikueita ja ne on esitelty täällä... Klikkaamalla kuvaa saat sen suurennettua ;)

Poikueita teetetään ensisijaisesti oman eläinkannan ylläpitämiseksi, mutta samalla tietysti tulee paljon extraakin, joihin myös uudet omistajat kuuluvat olleen tyytyväisiä :) Omien gerbiiliemme määrä vaihtelee 50:n molemmin puolin ja vielä mahdolliset poikaset/myytävät päälle eli joskus sataakin lähennellään...  

Alla on kuvia poikueista. Kuvateksteissä selostukset poikueen poikasista. Eri poikueista voi yhdistellä samaa sukupuolta olevia nuoria poikasia lähes vapaasti ja ne totutetaan valmiiksi toisiinsa meillä. Jos haluaa ostaa kerralla 3-4 kimpan sekin onnistuu ja silloin olisi hyväksi että porukassa olisi hiukan ikäeroja, jolloin arvojärjestys muodostuu ja pysyy helpommin luonnostaan. Meillä voi olla nuorukaisia tai aikuisiakin myynnissä, joista poikasten kanssa yhdistämällä voi saada kivan ja toimivan kokoonpanon ;)

Yksineläjiksi ei myydä; ellei kotona ole jo kaveria odottamassa, on hankittava useampi samaan aikaan. Eikä tietenkään alaikäisille ilman vanhempien suostumusta. Poikasia on käsitelty runsaasti ja ovat myös tottuneet monenmoiseen vilskeeseen ja mekkalaan ;)

Gerbiilien hinta meillä:  20,- / eläin. Hinta sisältää reilut tutut eväät, hoito-ohjeet ja rekisteröinti paperit.

 

P -poikue, synt. 20.2.-20. (i.black pied - e.siamese) 4 urosta (2x siamese, 2x cappuccino), 5 naarasta (nutmeg patched, burmese, siamese, 2x cappuccino)
Vas: N -poikue, synt. 17.2.-20. (i.burmese pied - e.cappuccino) 3 urosta (siamese patched, 2 x cappuccino), 2 naarasta (cappuccino, cappuccino patched) / / / / / / / / / / Oik: O -poikue, synt. 19.2.-20 (i.nutmeg patche - e.smoke?) 3 naarasta (black pied, honey fox collared?, ??)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

SimpleSite.com
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

28.03 | 20:05

3poikueen on vissiin kans poika, tuota 5poikueen en ole vielä katsonut, pidetään peukkuja, ja katsotaan mitä tulee, me pidetään varmaan siitä vaalea jos onnaa

...
27.03 | 13:41

Hei. Poikueessa 3 ja 5 olisi sellainen musta-ruskea mikä olisi toiveissa. Vai pidättekö itse?

...
21.03 | 11:58

Moi. Noissa ekoissa poikueissa ei ole kuin uroksena, mutta noissa ihan vastasyntyneissä vois olla paremmin ;) Katsotaan vähän myöhemmin...

...
20.03 | 16:28

Tarkoitan siis jos on kelta-musta perhonen niin onko se ostettavissa ni kuin silloin toivoin

...
Tykkäät tästä sivusta