Tarun puutarha & lemmikit

 

Kaneille, jyrsijöille, linnuille... ruuat ja herkut

Ruokia, sekä herkkuja. Lajikohtaiset täysravinto siemenseokset tai pelletit

-Monille jyrsijöille ja linnuille löytyy erilaisia ruokia suoraan hyllystä ja muitakin vaihtoehtoja saa tilauksesta eli kannattaa kysyä! Hyllyyn otetaan, jos tuotteille on kysyntää eli valikoimaa täydennetään toiveiden mukaan 🙂 Alla joitakin esimerkkejä nykyvalikoimasta...


-Kaneille: suosittua ja kasvattajien laajalti käyttämää; Versele laga cuni fit plus (hobby plus) "väkirehu"pellettiä, eli ei sisällä heinää tms. täytteitä (2,50€/kg tai 5,90€/3kg) tai säkissä vieläkin edullisemmin; 20kg = 34,90€. Saatavana myös cuni fit pure / cuni top -versioita ;) 

-Lemmikkikaneilla myös suosittu kevyempi vaihtoehto; Dodson & Horrell Rabbit Royale heinä-yrtti-siemenseos, sekä pienpakattuna (3,50/1kg tai 9,90/3kg) että säkeittäin.

-Myös Altrominin kanin pellettejä ja muita Versele lagan tuotteita on mahdollisuus saada tilauksesta...

-Marsuille Versele laga cavia crispy siemenseosta erikokoisina pienerinä tai etukäteisvarauksella säkeittäin edullisemmin.

Marsuille on lisäksi haluttaessa saavana C-vitaminoitua täysravintopellettiä ja myös Altromin pellettejä esim. Marsu Pet

*Kaneille ja marsuille käy toistensa ruuat ristiinkin eli voit vaihtoehtoisesti syöttää marsulle kanin seostakin, kunhan huolehdit että marsu saa C-vitamiinia tarpeeksi esim. tuoreruuasta tai lisättynä.


Muille jyrsijöille eli rotille, hiirille, hamstereille, gerbiileille... *Näille kaikkiruokaisille pienjyrsijöille käy pääsääntöisesti samat ruuat, ottaen kuitenkin huomioon että esim. hamsterit saattavat lihota herkemmin jne.


-Versele Laga Hamster & co crispy siemenseosta (3,90/1kg tai 10,90/3kg jne...) Lisäksi muita Versele Lagan ruokia on saatavissa halutessa esim. Gerbil Nature -siemenseos, Rat & mouse Pro -pelletti jne... 


-Altromin hiiri/rotta pellettiä pienerissä (4,70/1kg tai 13,90/3kg) sekä säkeittäin (45,90/12,5kg sk)


Chinchillalle löytyy laadukasta Altromin Chinchilla -pellettiä 😉

Linnuillekin on erilaisia ruokia vakiona hyllyssä ja nyt entistä edullisemmin ja useina erikokoisina pusseina; esim. Parakiittien, sekä undulaattien perus siemenseokset (3,60/1kg tai 9,90/3kg) ja peippojen (3,90/1kg tai 10,90/3kg). Joitakin tasaisesti liikuvia erikoisravintojakin on myös heti hyllystä ja tilauksesta saa lisääkin vaihtoehtoja 🙂

PS. Meiltä tilauksesta myös Altromin minipossu rehu 😉 
-Hevosillekin saatavana Krafft -rehut yms. sekä Dodson & Horrell :n tuotteet etukäteistilauksesta

-Oman tilan erityisesti pieneläimille erinomaisesti sopivaa ja maistuvaa takuulla myrkytöntä sekaheinää, jossa mukana "yrtit" ym herkut samaan hintaan, pienpakattuna tai paaleittain  (Ei ole tuotettu tai varastoitu villikanien esiintymisalueilla)

Tarkasti valikoimaan valitut turvalliset ja mahdollisimman terveelliset ja luonnolliset vaihtoehdot erilaisista herkuista, sekä tietysti kalkki-, suolakivet ja muut lisukkeet... 
 

Kuivikkeet, tarvikkeet jne...

Tarvikkeet ja kuivikkeet mm. kutterinpuru ja Mörtti Röpö -haapapalakuivike kätevissä pusseissa tai myös isoissa 100l säkeissä, puupellettiä ja selluloosapellettejä ( Toa-lätt-paperimassapelletti) yms. kuivikkeita.

Kuivikkeita ei tällä hetkellä ole kaikkia jatkuvasti saatavana !

Runsaasti eri kokoisia häkkejä,kuljetusboxeja ym... heti myymälästä mukaan! Laadukkaita ja omakohtaisessa käytössäkin hyviksi koettuja kestäviä ja käteviä malleja.

Esim kani/marsuhäkki 100cm sis. heinäteline 79,90€
-Isompi 120cm (99,90€ sis.heinäteline) ja vieläkin isompi 140cm (139,90€ sis.heinäteline) -näihin mahtuu jo useampikin pikkuinen asustelemaan kivasti :)
 

Käytettyjä erikokoisia ja -muotoisia akvaarioitakin löytyy yleensä terraarioiksi pienjyrsijöille...

Kuljetusboxeja, laatikoita tmv löytyy useita erilaisia ja erilaisiin tarkoituksiin sopivia, kannattaa kysäistä ja hinnatkin todella sopivat ;)

Paljon eri kokoluokan ja tyyppisiä hauskoja ja turvallisia puisia koppeja, tunneleita, sisusteita, leluja ym kivaa... 


Ja tietysti monenlaisia heinätelineitä, kivoja ja käytännöllisiä ruokakuppeja erilaisista materiaaleista ja eri tarpeisiin sopivia (muovi, metalli, keramiikka, ripustettavia...) ja juomapullot monessa koossa ja mallissa, myös lasisia järsiville jyrsijöille :)

PSST... Paljon erilaisia kivoja lisätarvikkeita ja virikkeitä pienlemmikeille :) esim. herkku/ruokapalloja

*Hyvä valikoima myös kanin valjaita yms...

***Tietotaitoa erilaisten eläimien vaatimuksista, ruokinnasta jne. löytyy itseltänikin mukavasti ja jos en osaa jonkin lajin tai asian suhteen neuvoa, pystyn sen kyllä heti kättelyssä tunnustamaan ja ehdottamaan muita sopivia väyliä tiedonhankintaan, koska tiedän että humpuuki puheilla voi olla joskus vakaviakin seurauksia. En myöskään myy ruokia ilman tietoani niiden sisällöstä yms. ja niistä voi aina kysyä ! -Tietysti omien eläintenkin ruokintaan jne käytän myymiäni tuotteita ja siksi vaadinkin niiltä hyvää laatua ja sopivaa hintasuhdetta. 

Palvelua...

Neuvojen ja niksien lisäksi saatavilla muitakin palveluja:

-Kanien kynsienleikkuu n. 5,- /krt. Hankalatkin tapaukset onnistuvat vuosikymmenten kokemuksella ;) Myös helposti käsiteltävien marsujen kynsienleikkuuta

Kysy rohkeasti vaan erilaisia palvelutarpeita, toteutan niitä parhaani mukaan  


Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

SimpleSite.com
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Elomieli | Vastaa 08.02.2015 12.47

Hei!
Millaiset toimitusajat teillä on minipossurehulla? Postitus-/toimituskulut?

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.05 | 21:50

Laitan viestin sulle suoraan...

...
17.05 | 13:22

Onko valkoinen poika vapaana vielä?

...
16.05 | 17:47

Iik!!! 😍Ihana ❤️👍

...
16.05 | 12:26

Nyt olis kuva niistä ja sun pupu makaa päällä keltainen nassu ja raitoja selässä :)

...
Tykkäät tästä sivusta