Meidän tiluksien kisulit...

Meillä on kissaperhe, jonka tehtävänä on sekä pitää kuria tilan jyrsijäkannalle, että toimia kylminä talvi-iltoina sohvalla sylinlämmittäjinä ym sivuhommissa... Molemmat tehtävät on toistaiseksi tullut erittäin hyvin täytettyä :) Kaikista meillä syntyneistä pentueista on itselle jäänyt aina pentu tai useampi täydentämään porukkaa ja meidän kissamme ovatkin keskenään hyvin toimeentulevia ja seurallisia. Kissoistamme suurin osa on leikattu ja emme kaipaa sitten mitään tietämättömien aktivistien saarnoja. Meillä kissatkin on nimittäin ihan oikeasti hyvin hoidettuja ja viettävät laadukasta ja tervettä elämää laadukkaiden eväiden kanssa :)

Aluksi 2017 Tilalle saapui pitkäkarvainen tabby kilpikonnaväritteinen Veera. Veera on hyvin persoonallinen ja omaluonteinen tyyppi, joka jää yleensä kaikkien sen kohdanneiden mieliin.

Kesällä 2018 syntyi pentue, josta kotiin jäi sinikilpikonna Saara, mutta hölmön kesylle Saaralle kävi Jouluna huonosti ja sitä ei enää ole.

Keväällä 2019 Veeran toisesta pentueesta kotiin jäi punainen poika Mauku-Markku ja kilppari tyttö Miuku-Mirkku. Näistä Markku -poika vaikuttaa tiluksillamme edelleen ja tämä utelias ja raamikas kollipoika kyllä huomataan...

Syksyllä -19 syntyi pentue josta jäi valkokirjava kilppari Kerttu. Pikku Kerttua ei nyt ole enää...

Vuonna 2020 syntyi yksi pentue loppukesällä ja siitä kotio jäi Hertta, Siro, hoikka ja sievä tasaisen sininen, valkoisella "kaulapannalla".

2021 keväällä syntyneestä pentueesta meille jäi Martta, sinitabby kilpikonna valkoisin merkein. Supertuttavallinen kaikille ja vähän hölmönkin utelias.

Syksyltä -21 meille tänne kotitilalle jäi sisarukset Vertti -poika, kerma valkoisin merkein, sekä Myrtti -tyttö, kilppari valkolaikku.

Ja myöhemmin syksyllä -21 vielä Hertan suloinen poika Valtteri, ihan mahdottoman hellyyden kipeä sininaamio harlekiini poika.

Kuvia tulee kun ehdin laitella... 

PS. Meidän koirilla on ihan omat nettisivut: www.simplesite.com/Tarmokas