Koirille ja kissoille

Meillä itsellä on metsästyskoiria, sekä kotikissoja, joiden roolina on olla sekä lemmikkejä että töissä tilalla.

Haluan seistä valikoimani takana ja siksi myyn sellaisia ruokia, tarvikkeita jne joita itsekin käytämme ja joihin luotan

*Jos haluat tutustua tarkemmin koiriimme, vieraile myös: http://www.simplesite.com/tarmokas

*Meidän kissoille on tämän alla valikossa oma sivunsa

Ruokaa...

EUKANUBA -takuulla laadukas monipuolinen sarja koirille periaatteella: Koira on lihansyöjä !  Esim. Adult ruuassa kuivattua kanan/kalkkunanlihaa väh.24%, mikä vastaa huimaa määrää tuoretta lihaa (tuore liha sisältää runsaasti vettä ja lihapitoisuuden vertailussa on se otettava huomioon...)
Todella mahtavat bonuskortti edut ja syksyisin metsästyskauden alkuun supertarjous aktiivimuonasta ;) Kasvattajille on oma huippuhyvä breeders club 
 
     

Myös kissojen EUKANUBA -ruokia on silloin tällöin ja niitä kaikkia saa tilauksesta

IAMS DOG ja CAT  koirille sekä kissoille hyvät peruslaadukkaat kuivamuonat erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella. Kissoille myös märkäruuat makukokoelmina kastikkeessa. Pärjänneet puolueettomissa laatu ja ravintoainetesteissä erinomaisesti. Todella mahtavat bonuskortti edut sekä koirien, että kissojen ruuista ja usein myös hulppeita tarjouksia :)          

ANIMONDA  Carny erilaisia yhdistelmiä laadukkaita ja lihaisia märkäruokia =täyslihasäilyke kissoille.

                       
APPLAWS tuotteissa ei ole lainkaan viljoja vaan niiden reseptit perustuvat lihaan. Tällä hetkellä kysynnän vähyyden vuoksi lähinnä tilauksesta, mutta on siis haluttaessa saatavana ;)      


PRO Formance -koiran kuivamuonia saatavissa kysynnän mukaan eli tilauksesta.  -hiukan erilainen resepti kuin monissa muissa; eivät sisällä lainkaan vehnää, maissia tai soijaa, eikä myöskään ed.mainituista johdettuja valkuaisenlisääjiä eli gluteeneja :) Koko sarja pohjautuu kanaan / lampaaseen, sekä loheen ja kokojyvä riisiin, durraan yms. sisältäen myös omega-rasvahapot oikeassa suhteessa, sekä ruuansulatuskanavan, luuston ja nivelten hyvinvoinnin tukijat. 
Sarja on saanut asiakkailta hyvää palautetta ja korvannut vuosia aiemmin valikoimassani olleen NUTTRA NUGGET -sarjan
 
 
 
 

 
Periaate ruokien suhteen: Suosittelen vain sellaisia, joihin itse luotan ja kelpuutan myös omille eläimilleni !
Vaatimukset koiriemme ravinnon suhteen ovat korkeat, koska ovat käyttökoiria ja niiden hyvinvointi ja jaksaminen työssä on tärkeää.

Herkkuja, lisäravinteita jne...

-Luonnonmukaisia kuivattuja herkkuja; Rapeiden tuoreiden kotimaisten possunkorvien lisäksi luita, rustoja, häntiä, kauloja, jalkoja, suteja, sisäelimiä jne...


-Monenlaisia puruluita, muruluita, hampaidenhoito "luita" ym...   

-Keksejä, pikkuherkkuja, koulutusnameja ...

Tarvikkeita, leluja jne...

Runsas, monipuolinen valikoima varusteita, tarvikkeita ja leluja koirille ja kissoille

Runsaasti käytännössä omakohtaisesti hyviksi testattuja koiravarusteita. Omavalmisteiset takuulla laadukkaat nahkavarusteet, myös yksilöllisesti toteutettuna ;)

Moniin harrastuksiin ja erityistarpeisiin välineitä ja varusteita on valikoimassa ja aina kannattaa kysyä: 
Tarvittaessa erikoisempien värkkien valmistus tai tilauskin on mahdollista...
(jos sellaisia vain on saatavilla tai mahdollista tehdä)

Suojaavia ja lämmittäviä varusteita laidasta laitaan; takeista ja haalareista töppösiin... Paljon eri kokoja ja malleja, sekä erilaisille kukkaroille sopivin aina edullisin hinnoin (TopCanis, Hurtta, Trixie ym.)

Sovitus ja tarvittaessa käyttöopastus kuuluu hyvään palveluun :)

Monipuolinen valikoima päivittäis ja muuta tarpeistoa: Mm. keraamisia, teräksisiä ym.kuppeja, monentyyppisiä harjoja ja kampoja, shamppoita ja hoitotuotteita, sekä pillejä, naksuttimia ja muita koulutustarvikkeita
   

Ja tietysti valtavasti erilaisia kivoja leluja :)

PS. Saatavissa myös treeniriistaa (pakastettuna) metsästyskoirille... (kaneja, lintuja, peuransorkkia jne...) Kysy !  

Kissoille hiekkaa...

-EVER CLEAN - Erittäin suosittu, hyvin hajuja sitova ja tiiviitä paakkuja muodostava kissanhiekka sarja, jossa paljon erilaisia vaihtoehtoja. -bonuskortilla joka 5:s ½ hintaan !

-MONSTER  - Hiukan edullisempi laadukas paakkuuntuva mikrohiekka  -Bonuskortilla joka 5:s ½ hintaan !


Muitakin merkkejä voi olla välillä tarjolla...

Pakasteruokia

HUOM ! Pakasteiden myynti on tällä hetkellä jäissä. Katsotaan miten tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä pakasteita ei ole ja mahdollinen uusi tilaus edellyttäisi reilua määrää ennakkotilauksia...

Monipuolinen ja runsas valikoima Barf- pakasteita:
Suomalaisia raakaliha ja luupakasteita koirille ja kissoille       

Vinkkiä ja ajattelunaihetta:

VINKIKSI... ja ajattelunaihetta:

Hankkiessasi eläin ym.tuotteita kannattaa tarkastella hintoja, kuin myös laatua huolella... Erikoisliike ei tarkoita erikoiskallista, vaan paremminkin erikoisosaamista ja palvelua. Esim tavarataloissa tai marketeissa voivat vastaavat tuotteet esim. koirien puruluut tai kanipelletit olla yllättävän korkeissa hinnoissa, eikä niiden suhteen välttämättä osata neuvoa.

Muista! Laatu maksaa aina jonkun verran enemmän ja halpuudelle on yleensä yksinkertainen selitys. Vertaile myös ravintojen raaka-aineita; 'liha maksaa aina enemmän kuin jatkekorvikkeet' vrt.> "kokolihaleikkele palvelevassa lihatiskissä - lauantaimakkara itsepalveluhyllyssä" Myös markkinointi maksaa ja sen kustannukset on yleensä sisällytetty tuotteiden hintaan, joskus jopa laadun kustannuksella.

Ylläpitokustannukset eivät laadukkaalla ravinnolla välttämättä edes nouse, vaan voi käydä päinvastoin, kun annoskoko pienenee paremman sulavuuden vuoksi ja samalla koko eläimen hyvinvointi paranee ja säästöä voi tulla vaikkapa terveydenhoitokustannuksissa.

Taru