Kanipoikueet -22

Poikueista löydät tiedot kuvineen alta syntymäjärjestyksessä. Aluksi kevätpoikueet ja perässä syyspoikueet poikuenumerojärjestyksessä.   

Poikasen hinta on normaalisti (35-) 40 - 50 euroa / kpl (turkin ja värityksen mukaan), varausmaksu on 10 euroa, joka vähennetään lopullisesta hinnasta.  -Hinta sisältää aina pussin tuttua ruokaa ja mahd.muutakin alkuajan evästä, sekä epäviralliset "paperit", joissa tietoja ko.kanin lisäksi poikueesta ja suvusta, sekä tarvittaessa kattavat hoito- ym ohjeet. Kaikki poikueet ovat huolella suunniteltuja ja hoidettuja. Itselläni on kaikkien poikueiden ja vanhempien suhteen tiukat kriteerini ja selkeät tavoitteet. Perusoletuksena minulla on että poikaset ovat kaikinpuolin ok, eli vailla purenta- tms vikoja, jos havaitsen jossakin yksilössä huomauttamista mainitsen asiasta aina ja pikkuvirheetkin otan huomioon hinnassa (vakavampia virheitä en tyrkkää kenenkään kiusaksi).

Poikaset tottuvat tietysti runsaaseen käsittelyyn niin lapsien kuin aikuisten, monenlaiseen melskeeseen, usein myös autoiluun, vieraisiinkin paikkoihin ja ihmisiin ja näkevät koiria ja kissoja eli sopivat mainiosti lapsiperheisiinkin. Poikasten kynsiä on leikelty, niitä on käännelty ja tarkasteltu joka suunnasta. Myös ruokia ovat saaneet maistella laidasta laitaan ja ovat saaneet aina imeä emoa tarpeeksi pitkään ja kasvaa isossa laumassa eli ovat vahvamahaisia ja sosiaalisia.

Kasvattaja: Taru Lamminen, Pusula     Mail: taru@puutarha-lemmikit.net

Poikue 1 / -22

Leijona-risteytyskanin poikasia              Od.koko aikuisena: noin 2kg tai vähän alle 

Synt. 13.02.2022        -Poikueeseen syntyi 2 poikasta, joista hengissä 1 naaras   

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Tod.näk. pystyt korvat ja harjas. Naaras: musta (MM) 

Isä: Eeka

Leijonaluppa. Väriltään madagaskar viittakuvio, MM-harjas. Utelias, kiltti, vielä nuori poika. Kooltaan vajaa 2kg

Isänisä: Chico -Leijonaluppa, kelta-musta japanilainen vk, ss.

Isänemä:  Prissy  -Siamsoopeli-japanilainen  

Emä: "Pimu" / Pikku-Musta

Leijonanharjas-tyyppinen risteytys. Pienet pystyt korvat, töpäkkä vartalo ja Mm-harjas. Väriltään musta ja kooltaan n. 1,8kg.

Emänisä: Raineri -Leijonaharjas-hermeliini-risteytys, Mm-harjas, Väriltään rusk.soop. venäläinen, n.1,5kg. Utelias ja seurallinen.

Emänemä: Helmi -Pystykorvainen harjaksellinen risteytys, väriltään kelta-musta japanilainen

 

Poikue 2 / -22

Risteytyskanin poikasia              Od.koko aikuisena: noin 2kg 

Synt. 22.02.2022        -Poikueeseen syntyi 4 poikasta, joista hengissä 3 naarasta

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Tod.näk. pystyt korvat ja osalla harjas. venäläinen (Mm-harjas) , musta otter, musta perhonen

Isä: Täplä-Tapsa

Harjaksellinen risteytys. Väriltään sininen perhonen, Mm-harjas. Utelias, kiltti ja eloisa, vielä ihan nuori poikanen. Kooltaan tosi pieni 

Isänisä: Beta Tauri   - Pieni, pystykorvainen kääpiöluppa ja pieni hopea rotujen risteytys. Väriltään madagaskar viitta.

Isänemä:  "Pimu" / Pikku-Musta    - Leijonanharjas-tyyppinen risteytys. Pienet pystyt korvat, töpäkkä vartalo ja Mm-harjas. Väriltään musta ja kooltaan n. 1,8kg.

Emä: Maisa

Risteytys, musta otter, ei harjasta. Kiva ja reipas tytteli.

Emänisä: Savu  - Pystykorvainen harjaksellinen risteytys. Väriltään vaalea ruskeasoopeli, Mm-harjas. Kiltti ja todella rautahermoinen herrasmies. Kooltaan reilu 2kg

Emänemä: Kaisa   - Pystykorvainen risteytys, Mm harjas. Väriltään musta otter perhonen ja kooltaan n. 2kg.

 

Poikue  3 / -22

Risteytyskanin poikasia              Od.koko aikuisena: noin 2kg tai hiukan yli 

Synt. 27.02.2022        -Poikueeseen syntyi 4 poikasta, joista hengissä 2 naarasta

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Tod.näk. pystyt korvat ja osalla harjas. Naaraat:  2 x Kelta-musta japanilainen (Mm + MM-harjas)

Isä: Pera

Puoliluppakorvainen risteytys. Väriltään kelta-musta japanilainen, Mm-harjas. Utelias ja kiltti. Kooltaan vähän yli 2kg

Isänisä: Beta-Tauri   - Pieni, pystykorvainen kääpiöluppa-pieni hopea risteytys. Väriltään madagaskar viitta.

Isänemä:  Kuura    - Luppakorvainen leijonaluppa-tyyppinen risteytys. Väriltään sinisiamsoopeli japanilainen. Super kiltti. Kooltaan reilu 2kg.


Emä: Sanni

Harjaksellinen pystykorvainen risteytys. Luonnonkeltainen perhonen. Toisaalta kiltti, mutta silti topakkuuttakin löytyy. Kooltaanhiukan reilu 2kg.

Emänisä: Santtu -Harjaksellinen risteytys. Väriltään sinikeltainen japanilainen, Mm-harjas. Utelias, kiltti ja eloisa, vielä hyvin nuori poika. Kooltaan n.2kg

Emänemä: Lilli -Luppakorvainen kääpiöluppa tyyppinen risteytys. Väriltään luonnonkeltainen perhonen ja turkiltaan normaali ilman harjasta. Kiltti.

 

Poikue 4 / -22

Risteytyskanin poikasia Od.koko aikuisena: noin 2kg 

Synt. 30.03.2022 -Poikueeseen syntyi  poikasta, joista 3 urosta ja 1 naaras

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Tod.näk. pystyt korvat ja kaikilla harjas. Urokset: Kerma??? soopelijapanilainen, x-kirj. läsi, ss (Mm), L.keltainen, x-kirj. läsi, ss (Mm), kelta-musta japanilainen (Mm). Naaras: Kelta-musta japanilainen, x-kirj. tähti (Mm)

Isä: Martti

Harjaksellinen pystykorvainen risteytys. Väriltään madagaskar x-kirjava ss, Mm-harjas. Utelias ja kiltti, vielä ihan nuori poika. Kooltaan pieni n.1,7kg, tosin voi vielä vähän kasvaa.

Isänisä: Houdini´s Avalanche - Pieni, rodunomainen kääpiöluppa. Väriltään sinisilmäinen valkoinen.

Isänemä: Raita-Reetta - Leijonaluppa-tyyppinen risteytys. Mm-harjas, luppakorvat. Väriltään kelta-musta japanilainen ja kooltaan n.2,3kg. Kiltti ja sosiaalinen ja huolehtiva emo.

Emä: Roosa

Pystykorvainen pörröinen karvapallo, väriltään sinisiamsoopeli japanilainen, MM-harjas. Kooltaan hiukan yli 2kg. Todella kiltti.

Emänisä: Sasu - Pienehkö n.1,8kg, pystykorvainen risteytys. Väriltään tumma ruskeasoopeli, Mm-harjas. Kiltti, kaikinpuolin mukava jo vanhempi herrasmies, joka kuitenkin vielä pirteä ja utelias.

Emänemä: Pehmo-Paula - Leijonaluppa tyyppinen risteytys. Väriltään ruskeasoopeli perhonen. MM-harjas ja kokonaan pitkäkarvainen. Kiltti ja mukava, hyvin muiden kanien kanssa toimeentuleva

 

Poikue 5 / -22

Risteytyskanin poikasia Od.koko aikuisena: noin 2kg

Synt. 01.04.2022               -Poikueessa 4 poikasta, joista 1 uros ja 3 naarasta

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Tod.näk. pystyt korvat ja kaikilla harjas. Uros: Musta (Mm) Naaraat: Raudan?soopeli perhonen (MM), 2 x siamsoopeli perhonen, lähes valkoisia, (MM ja Mm)  

Isä: Täplä-Tapsa

Harjaksellinen risteytys. Väriltään sininen perhonen, Mm-harjas. Utelias, kiltti ja eloisa, vielä ihan nuori poikanen. Kooltaan tosi pieni   

Isänisä: Beta Tauri - Pieni, pystykorvainen kääpiöluppa ja pieni hopea rotujen risteytys. Väriltään madagaskar viitta.

Isänemä: "Pimu" / Pikku-Musta - Leijonanharjas-tyyppinen risteytys. Pienet pystyt korvat, töpäkkä vartalo ja Mm-harjas. Väriltään musta ja kooltaan n. 1,8kg.

Emä: Sara

Siamsoopeli japanilainen, MM-harjas ja melko tuuhea turkki muutenkin. Pystyt korvat ja kiltti luonteeltaan.

Emänisä: Sasu - Pienehkö, pystykorvainen risteytys. Väriltään tumma ruskeasoopeli, Mm-harjas. Utelias ja kiltti jo vanhempi herrasmies. Kooltaan n.1,8kg

Emänemä: Kuura - Luppakorvainen leijonaluppa tyyppinen risteytys. Väriltään sinisiamsoopeli japanilainen. Kiltti.

Vas. poikue 4, poikue 5 ja oiealla poikue 4 isompana

Poikue 6 / -22

Leijonaluppa-risteytyskanin poikasia Od.koko aikuisena: vähän yli 2kg 

Synt. 18.04.2022 -Poikueessa 6 poikasta, joista hengissä 2 urosta ja 2 naarasta 

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Tod.näk. luppakorvat ja kaikilla harjas. Urokset: 2x siamsoopelijapanilainen perhonen, Mm-harjas ja pitkä turkki. Naaraat: 2 x kelta-musta perhonen (MM ja Mm) pitkät turkit

Isä: Eeka

Leijonaluppa. Väriltään madagaskar viittakuvio, MM-harjas. Utelias, kiltti, vielä nuori poika. Kooltaan vajaa 2kg

Isänisä: Chico -Leijonaluppa, kelta-musta japanilainen vk, ss.

Isänemä: Prissy -Siamsoopeli-japanilainen

Emä: Reipas-Riitta

Leijonaluppa-tyyppinen risteytys, Mm-harjas. Väriltään kelta-musta perhonen. Luonne hiukan topakka, mutta kiltti ja sosiaalinen kuitenkin. Kooltaan n. 2,5kg

Emänisä: Villa-Veikko -Puoliluppakorvainen harjaksellinen risteytys. Väriltään siamsoopeli-japanilainen perhonen, MM-harjas, turkki kauttaaltaan lyhyehkö, mutta tiheä. Utelias, kiltti ja touhukas poju. Kooltaan n. 2kg.

Emänemä: Lilja -Kääpiöluppa-tyyppinen risteytys. Väriltään luonnonkeltainen,

 

Poikue 7 / -22

Risteytyskanin poikasia Od.koko aikuisena: noin tai vähän yli 2kg

Synt. 27.04.2022 -Poikueeseen syntyi 1 poikasta, joka naaras

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Naaras: kelta-musta japanilainen (Mm) Tod.näk. pystyt korvat ja harjas. 

Isä: Martti

Harjaksellinen pystykorvainen risteytys. Väriltään madagaskar x-kirjava ss, Mm-harjas. Utelias ja kiltti, vielä ihan nuori poika. Kooltaan pieni n.1,7kg, tosin voi vielä vähän kasvaa.

Isänisä: Houdini´s Avalanche - Pieni, rodunomainen kääpiöluppa. Väriltään sinisilmäinen valkoinen.

Isänemä: Raita-Reetta - Leijonaluppa-tyyppinen risteytys. Mm-harjas, luppakorvat. Väriltään kelta-musta japanilainen ja kooltaan n.2,3kg. Kiltti ja sosiaalinen ja huolehtiva emo.

Emä: Vaalea-Venla

Pystykorvainen risteytys, MM-harjas, sinisiamsoopeli japanilainen

Emänisä: Savu -Pystykorvainen harjaksellinen risteytys, ruskeasoopeli, n.2,5kg, tosi hyvähermoinen, kiltti ja järkevä herrasmies.

Emänemä: Helmi -Pystykorvainen harjaksellinen risteytys, kelta-musta japanilainen.

 

Poikue 6 pienenä, poikue 7 ja oikealla poikueen 6 yksi tyttö

Poikue 8 / -22

Risteytyskanin poikasia            Od.koko aikuisena: noin 2kg

Synt. 05.08.2022 -Poikueessa 2 poikasta, joista 1 uros ja 1 naaras

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Tod.näk. pystyt korvat ja molemmilla harjas. Uros: Kelta-musta japanilainen, MM-harjas. Naaras: SIninen perhonen, Mm-harjas 

Isä: Täplä-Tapsa

Harjaksellinen risteytys. Väriltään sininen perhonen, Mm-harjas. Utelias, kiltti ja eloisa, vielä ihan nuori poikanen. Kooltaan tosi pieni

Isänisä: Beta Tauri - Pieni, pystykorvainen kääpiöluppa ja pieni hopea rotujen risteytys. Väriltään madagaskar viitta.

Isänemä: "Pimu" / Pikku-Musta - Leijonanharjas-tyyppinen risteytys. Pienet pystyt korvat, töpäkkä vartalo ja Mm-harjas. Väriltään musta ja kooltaan n. 1,8kg.

Emä: Raita-Reetta

Leijonaluppa-tyyppinen risteytys, Mm-harjas. Väriltään kelta-musta japanilainen. Kiltti ja sosiaalinen ja huolehtiva emo. Kooltaan reilu 2kg

Emänisä: Villa-Veikko -Puoliluppakorvainen harjaksellinen risteytys. Väriltään siamsoopeli-japanilainen perhonen, MM-harjas, turkki kauttaaltaan lyhyehkö, mutta tiheä. Utelias, kiltti ja touhukas poju. Kooltaan n. 2kg.

Emänemä: Lilja -Kääpiöluppa-tyyppinen risteytys. Väriltään luonnonkeltainen,

 

Poikue 9 / -22

Risteytyskanin poikasia Od.koko aikuisena: noin tai vähän yli 2kg

Synt. 13.08.2022 -Poikueeseen syntyi 5 poikasta, joista hengissä 2 urosta ja 2 naarasta

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Tod.näk. pystyt korvat ja kaikilla harjas. Urokset: Kelta-musta japanilainen (Mm), siamsoopelijapanilainen (MM). Naaraat: Musta x-kirj. pilkku (Mm) ja keltainen x-kirj. tähti+pilkku (Mm)

Isä: Martti

Harjaksellinen pystykorvainen risteytys. Väriltään madagaskar x-kirjava ss, Mm-harjas. Utelias ja kiltti, vielä ihan nuori poika. Kooltaan pieni n.1,7kg, tosin voi vielä vähän kasvaa.

Isänisä: Houdini´s Avalanche - Pieni, rodunomainen kääpiöluppa. Väriltään sinisilmäinen valkoinen.

Isänemä: Raita-Reetta - Leijonaluppa-tyyppinen risteytys. Mm-harjas, luppakorvat. Väriltään kelta-musta japanilainen ja kooltaan n.2,3kg. Kiltti ja sosiaalinen ja huolehtiva emo.

Emä: Veronika

Pystykorvainen risteytys, Mm harjas. Väriltään ruskeasoopeli venäläinen ja kooltaan 2,3kg.

Emänisä: Touho -Luppakorvainen risteytys. Väriltään ruskeasoopeli, vajaa 2kg. Utelias, kiltti ja touhukas.

Emänemä: Vaalea-Venla -Pystykorvainen harjaksellinen risteytys, MM-harjas väriltään sinisiamsoopeli japanilainen

Poikue 10 / -22

Risteytyskanin poikasia Od.koko aikuisena: hiukan yli 2kg

Synt. 12.10.2022 -Poikueeseen syntyi 6 poikasta, joista hengissä 2 urosta ja 3 naarasta

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Pystyt tai puolilupat korvat ja kaikilla harjas. Urokset 2 x siamsoopeli japanilainen. Naaraat: 3 x Kelta-musta japanilainen

Isä: Pera

Puoliluppakorvainen risteytys. Väriltään kelta-musta japanilainen, Mm-harjas. Utelias ja kiltti. Kooltaan vähän yli 2kg

Isänisä: Beta-Tauri - Pieni, pystykorvainen kääpiöluppa-pieni hopea risteytys. Väriltään madagaskar viitta.

Isänemä: Kuura - Luppakorvainen leijonaluppa-tyyppinen risteytys. Väriltään sinisiamsoopeli japanilainen. Super kiltti. Kooltaan reilu 2kg.

Emä: Roosa

Pystykorvainen pörröinen karvapallo, väriltään sinisiamsoopeli japanilainen, MM-harjas. Kooltaan hiukan yli 2kg. Todella kiltti.

Emänisä: Sasu - Pienehkö n.1,8kg, pystykorvainen risteytys. Väriltään tumma ruskeasoopeli, Mm-harjas. Kiltti, kaikinpuolin mukava jo vanhempi herrasmies, joka kuitenkin vielä pirteä ja utelias.

Emänemä: Pehmo-Paula - Leijonaluppa tyyppinen risteytys. Väriltään ruskeasoopeli perhonen. MM-harjas ja kokonaan pitkäkarvainen. Kiltti ja mukava, hyvin muiden kanien kanssa toimeentuleva

Poikue 11 / -22

Risteytyskanin poikasia Od.koko aikuisena: Noin tai hiukan yli 2kg

Synt. 05.12.2022 -Poikueeseen syntyi 4 poikasta, joista hengissä 2 urosta ja 2 naarasta

-Poikueessa väreinä ja karvanlaatuina: Urokset: venäläinen, kelta-musta japanilainen. Naaraat: venäläinen, luonnonharmaa

Isä: Pera

Puoliluppakorvainen risteytys. Väriltään kelta-musta japanilainen, Mm-harjas. Utelias ja kiltti. Kooltaan vähän yli 2kg

Isänisä: Beta-Tauri - Pieni, pystykorvainen kääpiöluppa-pieni hopea risteytys. Väriltään madagaskar viitta.

Isänemä: Kuura - Luppakorvainen leijonaluppa-tyyppinen risteytys. Väriltään sinisiamsoopeli japanilainen. Super kiltti. Kooltaan reilu 2kg.

Emä: "Pimu" / Pikku-Musta

Leijonanharjas-tyyppinen risteytys. Pienet pystyt korvat, töpäkkä vartalo ja Mm-harjas. Väriltään musta ja kooltaan n. 1,8kg.

Emänisä: Raineri -Leijonaharjas-hermeliini-risteytys, Mm-harjas, Väriltään rusk.soop. venäläinen, n.1,5kg. Utelias ja seurallinen.

Emänemä: Helmi -Pystykorvainen harjaksellinen risteytys, väriltään kelta-musta japanilainen