Pienemmille lemmikeille, sekä linnuille

Meillä on jos jonkinmoista vipeltäjää itselläkin ja niille on valikossa alla ihan omat lajikohtaiset sivunsa... 

Kaneille, jyrsijöille, linnuille... ruuat ja herkut

  Lajikohtaiset täysravinto siemenseokset tai pelletit ruuan perustaksi: 

-Monille jyrsijöille ja linnuille löytyy erilaisia ruokia suoraan ja muitakin vaihtoehtoja saa tilauksesta eli kannattaa kysyä! Valikoimaan otetaan, jos tuotteille on tarpeeksi kysyntää  🙂 Alla joitakin esimerkkejä mitä löytyy...


-Kaneille: suosittua ja kasvattajien laajalti käyttämää; Versele laga cuni fit plus (hobby plus) "väkirehu"pellettiä, eli ei sisällä heinäjauhoa ym (2,50€/kg tai 6,-€/3kg) tai säkissä 20kg = 34,90€. Saatavana myös cuni fit pure -versiota ;) 

-Lemmikkikaneilla myös kevyempi vaihtoehto; Dodson & Horrell Rabbit Royale heinä-yrtti-siemenseos, sekä pienpakattuna (3,90/1kg tai 6,90/2kg) että säkeittäin.


-Marsuille Vadigran tai Versele laga cavia crispy tai muuta vastaavaa siemenseosta pienerinä 3,90/kg tai etukäteisvarauksella säkeittäin.
   

*Kaneille ja marsuille käy toistensa ruuat ristiinkin eli voit vaihtoehtoisesti syöttää marsulle kanin seostakin, kunhan huolehdit että marsu saa C-vitamiinia tarpeeksi esim. tuoreruuasta tai lisättynä.

       
Kaikkiruokaisille pienjyrsijöille eli rotille, hiirille, hamstereille, gerbiileille...

-Versele Laga Hamster & co crispy  tai muuta vastaavaa perussiemenseosta (3,90/1kg)

-Altromin hiiri/rotta pellettiä pienerissä (4,90/1kg ) tai tilauksesta säkeittäin

*Näille jyrsijöille käy pääsääntöisesti samat ruuat, ottaen kuitenkin huomioon että esim. hamsterit saattavat lihota herkemmin jne.


Chinchillalle laadukasta Altromin Chinchilla tmv -pellettiä

Lemmikkilinnuille on joitain ruokia vakiona hyllyssä. esim. undulaatin siemenseos (3,90/1kg) ja tilauksesta saa lisääkin vaihtoehtoja 🙂

Kanoille ja muulle siipikarjalle: Rehux -kanarehut ja kalkit jne... ks alasivu

-Kauraa (sekä vehnää) pienpusseissa tai säkeittäin sopuhintaan niin kesyeläimille kuin riistan ruokintaankin...

-Oman tilan erityisesti pieneläimille erinomaisesti sopivaa ja maistuvaa sekaheinää, jossa mukana "yrtit" ym herkut samaan hintaan, pienpakattuna tai paaleittain  (Ei ole tuotettu tai varastoitu villikanien esiintymisalueilla, eikä ruiskutettu kasvinsuojeluaineita ym)

*Huolella valikoimaan valitut turvalliset ja mahdollisimman terveelliset ja luonnolliset vaihtoehdot erilaisista herkuista, sekä tietysti kalkki-, suolakiviä jne... 
 
   

Kuivikkeet, tarvikkeet jne...

Tarvikkeet ja kuivikkeet mm. kutterinpuru, Mörtti Röpö -haapapalakuivike, puupellettiä yms. kuivikkeita.

Kuivikkeita ei tällä hetkellä ole kaikkia jatkuvasti saatavana ! Kysynnän mukaan voidaan tilata.

Runsaasti eri kokoisia häkkejä,kuljetusboxeja ym... Laadukkaita ja omakohtaisessa käytössäkin hyviksi koettuja kestäviä ja käteviä malleja.

Esim laadukas kani/marsuhäkki 100cm sis. heinäteline 79,90€
-Isompi 120cm (99,90€ sis.heinäteline) ja vieläkin isompi 140cm (139,90€ sis.heinäteline). Nyt myös edullisempaa mallia 100 / 120cm pituisena (59€/79€ sis heinäteline) 

Käytettyjä erikokoisia ja -muotoisia akvaarioitakin löytyy yleensä terraarioiksi pienjyrsijöille...

Kuljetusboxeja, laatikoita tmv löytyy useita erilaisia ja erilaisiin tarkoituksiin sopivia, kannattaa kysäistä ja hinnatkin todella sopivat ;)

     
Ja tietysti monenlaisia heinätelineitä, sekä kivoja ja käytännöllisiä ruokakuppeja erilaisista materiaaleista ja tarpeisiin (muovi, metalli, keramiikka, ripustettavia...) ja juomapullot monessa koossa ja mallissa, myös lasisia järsiville jyrsijöille :)

PSST... erilaisia kivoja lisätarvikkeita ja virikkeitä pienlemmikeille :) Paljon eri kokoluokan ja tyyppisiä hauskoja ja turvallisia puisia koppeja, tunneleita, kiipelytelineitä ym sisusteita, leluja ja muuta kivaa esim. herkku/ruokapalloja

*Hyvä valikoima myös kanin valjaita...  

***Tietotaitoa erilaisten eläimien vaatimuksista, ruokinnasta jne. löytyy itseltänikin mukavasti ja jos en osaa jonkin lajin tai asian suhteen neuvoa, pystyn sen kyllä heti kättelyssä tunnustamaan ja ehdottamaan muita sopivia väyliä tiedonhankintaan, koska tiedän että humpuuki puheilla voi olla joskus vakaviakin seurauksia. En myöskään myy ruokia ilman tietoani niiden sisällöstä yms. ja niistä voi aina kysyä ! -Tietysti omien eläintenkin ruokintaan jne käytän myymiäni tuotteita ja siksi vaadinkin niiltä hyvää laatua ja sopivaa hintasuhdetta.   

Palvelua...

Neuvojen ja niksien lisäksi saatavilla muitakin palveluja:

-Kanien kynsienleikkuu n. 5,- /krt. Hankalatkin tapaukset onnistuvat vuosikymmenten kokemuksella ;) Myös helposti käsiteltävien marsujen kynsienleikkuuta

Kysy rohkeasti vaan erilaisia palvelutarpeita, toteutan niitä parhaani mukaan